Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Soysallı Enerji SA Ortaokulu

Telefon : 05063718788
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://soysallienerjisaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Soysallı köy merkezi.
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı okuyan, inceleyen araştıran ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı kendi ayakları üzerinde durabilen kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :9
Öğrenci :118
Derslik :7
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : Başlama-- 08.30 Bitiş --15.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köy merkezine direkt servis bulunmamaktadır. Ekinözü-Elbistan arasında giden servislerle ulaşım sağlanabilir. Ancak daha çok öğretmenler kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : SOYSALLI MAH. MERKEZ SK. OKUL BLOK NO: 90A EKİNÖZÜ / KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ekinözü ilçesine 12 km Elbistan ilçesine 20 km Kahramanmaraş´a 170 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2017 yılında bir öğrencimizi Göksun Fen Lisesine,bir öğrencimizi Darende Fen Lisesine bir diğer öğrencimizi ise Ceyhan Ticaret Borsası Sosyal Bilimler Lisesine yerleştirmiştir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Şu ana kadar okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim fuarları 2017, 2018 ve 2019 yıllarında olmak üzere üç kez düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları :
Yazdır :